VIDEO Elton John se pregătește de moarte: ‘Nu știu cât timp mai am’

„Nu știu cât timp mai am”, spune Elton John într-un nou documentar despre viața sa, intitulat Elton John: Never Too Late. Cântărețul în vârstă de 77 de ani a menționat că cei doi copii ai săi, Zachary (13 ani) și Elijah (11 ani), își fac griji din cauza vârstei sale.

Documentarul a fost prezentat la o proiecție specială la Royal Festival Hall, parte a Festivalului de Film de la Londra, și include imagini și conversații cu Bernie Taupin, dar și cu Dua Lipa și regretatul John Lennon.

El și-a încheiat anul trecut cariera cu turneul Farewell Yellow Brick Road, după o carieră de zeci de ani.

Cântărețul a avut diverse probleme de sănătate, inclusiv înlocuiri de genunchi și șold, precum și intervenții chirurgicale pentru cancerul de prostată, recent dezvăluind că nu vede bine cu un ochi din cauza unei infecții severe.

El a mai spus: „Mă gândesc la ce se va întâmpla cu toate aceste lucruri când voi pleca? Acesta este timpul din viața mea. Nu știu cât timp mai am”.

John a explicat că vârsta pe care o are l-a determinat să se gândească mai mult la sensul vieții și al morții, dorindu-și să fie alături de familia sa cât mai mult timp posibil.

În documentar, el a vorbit, de asemenea, despre contrastul dintre ultimele sale spectacole și cele de acum aproape 50 de ani, remarcând că acum are „doar fericire, familie, copii, soț, prieteni și sobrietate”.

Elton John: Never Too Late va fi disponibil pe Disney Plus pe 13 decembrie.

Taiwan: Armata este în „stare de alertă maximă” după ce un portavion chinez a fost detectat la sud de insulă

Sora liderului nord-coreean se dezlănţuie şi ameninţă Coreea de Sud cu un „dezastru groaznic”