VIDEO George Simion, acuzații explozive după ce Șoșoacă a fost eliminată din cursa pentru prezidențiale: ‘Noi suntem următorii. Vor să ne denigreze’

„Noi suntem următorii. Vor să ne denigreze, vor să ne scoată din cursă, vor să ne păteze, așa cum au făcut cu alți contracandidati din zona suveranistă. Și nu vă gândiți că nu o vor face. Cu trei zile înainte de alegerile europarlamentare ne-am trezit, luați de pe stradă efectiv, mi s-au luat laptopurile, listele electorale, telefoanele, nici acum nu mi s-au dat înapoi, iar aceiași procurori conduși de Rares Petru Stan, stau și vor încerca să facă descinderi la noi. Mă aștept la orice din partea lor. Nu sunt șantajabil, dragi prieteni. Nu renunț. Mă aștept la probleme interne și externe, mă aștept la înșcenări, mă aștept la plantare de probe, mă aștept la înregistrări audio-video false, mă aștept la orice pentru că este disperare mare în sistem. Veți avea pe cine vota la alegerile prezidențiale”, spune George Simion.

El afirmă că „visul ambasadelor (este – n.r.) de a-i avea pe Ciucă și Ciolacul în turul 2 și stabilitate, adică România furată, bogată, trădată, furată, mințită, să fie dus la bun sfârșit”.

„Nu mă interesează ce trădări vor fi, nu mă interesează ce denigrări vor fi. V-am spus de la începutul acestei lupte. Vor spune despre noi inclusiv că ne-am violat, mame. Mai avem 52 de zile și un asalt incredibil din partea unor jurnaliști cu simbrie puși de către fundațiile lui George Soros și de către ambasade, de procurori care ascultă de ordine politice, de judecători cum i-ați văzut pe cei de la Curtea Constituțională care judecă exact cum vrea sistemul. Ciucă și Ciolacu vor să ajungă împreună în turul 2. Nu vă faceți iluzii, cuplul acesta politic nu a dispărut. Cuplul acesta politic vrea să finalizeze distrugerea României. Eu nu sunt șantajabil, nu cedez, nu renunț, nu îngerunchez decât în fața lui Dumnezeu. George Simion nu renunță, merge până la capăt”, încheie Simion.

Diana Șoșoacă nu poate candida la Președinția României, după ce Biroul Electoral Central (BEC) a respins și a doua candidatură depusă de europarlamentar. Decizia de duminică poate fi atacată la CCR.

Primul dosar de candidatură a fost respins sâmbătă de judecătorii CCR.

CNIR: Documentaţia pentru primul lot al secţiunii montane Sărăţeni-Pipirig de pe traseul Autostrăzii Unirii a fost trimisă la ANAP

Lider local PNL acuză o strategie de ‘remontare a scenariului PDSR-PRM’ la prezidențiale