VIDEO În familia Ciucă doamna este ‘generalul’: liderul PNL Nicolae Ciucă și-a prezentat rudele, în direct la TV

Soţia, nepoata şi nora lui Nicolae Ciucă sunt în sală, marţi, la dezbaterea electorală organizată de Antena 3 CNN.

Nepoţia a afirmat că se numeşte Sia, şi, întrebată fiind cine este pentru ea liderul PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat: ”Bunelul”, iar la un moment dat cei doi au început să se joace. Fetiţa a afirmat că ”Bunelul” a învăţat-o să joace şah.

Soţia lui Nicolae Ciucă, Cristina Maria (n.r.: foto), a fost întrebată întrebată cine este generalul acasă şi a răspuns: ”El, bineînţeles. Gradele sunt grade, nu se discută”, a spus aceasta, relatează News.ro.

Când i s-a atras atenţia că funcţia bate gradul, iar funcţia de soţie este mai importantă, soţia lui Nicolae Ciucă a afirmat: ”Aici mai stăm de vorbă”.

”La cât timp petrec acasă ar fi incorect să avem orice altă evaluare despre cine se coupă de treburi în casă şi cine conduce tot”, a afirmat, la rândul său, Nicolae Ciucă.

content-image

Întrebată dacă şi-a dori ca soţul ei să ajungă preşedintele României, doamna Ciucă a afirmat:

”Este prima mea apariţie publică şi iată că se desfăşoară în arenă, pur şi simplu. Nu mă aşteptam la aşa ceva. Suntem obişnuiţi să stăm departe unul de altul, nu e bine, viaţa noastră nu a fost simplă. De ce vă spun că nu a fost simplă? E foarte greu ca luni la rând să stai cu teama că cel drag ţie, tatăl copilului e posibil să nu se mai întoarcă acasă. Gândurile astea care ne-au urmărit, gânduri negre pe care încercam să le dau deoparte, mă rugam la Dumnezeu să nu se întâmple nimic grav şi să se întoarcă acasă.

Conştientizam importanţa a ceea ce făcea acolo, ştiam că nu îşi poartă numai lui de grijă, ştiam că sunt sute de oameni care depind de el. Dar cu ajutorul lui Dumnezeu, iată-ne aici, împreună cu dumneavoastră şi cu speranţa că totul o să fie bine în continuare”

content-image

Provocată să-şi caracterizeze socrul, nora lui Niclae Ciucă, Andreea, a afirmat:

”Dacă aş spune doar cuvinte, ar fi onestitate, decenţă, credinţă şi bunătate”.

De asemenea, soţia lui Nicolae Ciucă a fost întrebată dacă este pregătită să intre într-o bătălie în care va fi atacată pe nedrept, dacă merită această funcţie, a afirmat: ”Eu zic că merită, pentru că ne uităm la nepoţelele noastre, ne-a binecuvântat Dumnezeu cu două copile minunate şi pentru ele trebuie să facem orice. E vorba de toţi copiii din ţara asta, de toţi oamenii din ţara asta. Au fost situaţii în care am avut diverse activităţi şi acţiuni în spatele reflectoarelor, acţiuni umanitare pentru copii, pentru bătrâni. Toată lumea are nevoie de ajutor. Mai puţin contează că voi fi eu atacată, caracterizată într-un fel în care probabil nu o să îmi convină, dar accept, nu-i nicio problemă şi o să încerc pe parcurs să îndrept situaţia”.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Gala Balonul de Aur: Emiliano Martinez a câştigat Trofeul Iaşin pentru cel mai bun portar

VIDEO Ce spune Nicolae Ciucă despre desecretizarea cheltuielilor de la Administrația Prezidențială, în contextul scandalurilor generate de Klaus Iohannis