VIDEO Mai multe corturi AUR, vandalizate în București – Plângeri depuse împotriva agresorilor

Reprezentanții AUR au anunțat deja că au depus plângeri penale împotriva persoanelor care se fac vinovate de vandalizarea corturilor.

„Aceste acțiuni nu reprezintă doar o insultă la adresa AUR, ci și o tentativă de a intimida și de a împiedica dreptul nostru de a ne prezenta în mod corect candidatul la alegerile prezidențiale. Vom continua să ne facem vocea auzită, indiferent de obstacolele pe care le întâmpinăm”, au declarat reprezentanții AUR București.

Mai mult, reprezentanții AUR au subliniat că vor depune toate eforturile pentru a se asigura că autorii acestor acte vor fi trași la răspundere.

Incidentul din București nu este primul de acest fel, mai multe acte de vandalism având loc pe parcursul campaniei. Reprezentanții AUR solicită autorităților să ia măsuri pentru a preveni repetarea acestor gesturi, care afectează integritatea campaniei electorale și dreptul partidelor de a se organiza în mod legal.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Întâlnire la vârf în lumea creștină: Președintele Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei s-a întâlnit cu Patriarhul Ecumenic

Elevii din Galați revin la școală pe 23 septembrie, cu excepția a două unități afectate de inundații