VIDEO Marcel Ciolacu, răspuns spumos după ce a fost întrebat dacă Ciucă răspunde la telefon: E ca la Radio Erevan

„Am văzut și eu, nu răspunde Ciucă la Ciolacu. Vă aduceți aminte de întrebarea aia de la Radio Erevan? Ceaușescu a fost ilegalist sau semi- ilegalist? Semi, că se pitea dar nu îl căuta nimeni. Eu nu l-am mai căutat pe domnul Ciucă de când a îneput să facă o lege pentru o persoană. Eu de atunci nu am mai comunicat instituțional cu preșdintele României. Dacă vine rusul peste noi, sunt ferm convins că vom avea comunicare. Ce trebuia să facem noi?”, afirmă Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că deciziile importante la nivelul coaliţiei de guvernare „se comunică prin secretarii generali sau putem prin telepatie”.

El a răspuns astfel fiind întrebat despre faptul că preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat recent că „nu va mai participa la nicio şedinţă a coaliţiei de guvernare” şi, în aceste condiţii, cum va fi luată decizia politică în ceea de priveşte, de exemplu, pragul la IMM-uri sau alte probleme din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă

„În momentul acesta se comunică prin secretarii generali sau putem prin telepatie. Mulţumesc mult”, a răspuns Marcel Ciolacu.

 

Sursa: www.stiripesurse.ro

Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Japan Open, la dublu

Mircea Geoană, candidat independent la alegerile prezidențiale, critică planul de reindustrializare al premierului