VIDEO Mircea Badea, către Nicolae Ciucă: Dacă îl credeți pe Becali ortodoxul, de ce nu îl credeți si pe Putin ortodoxul?

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a avut luni seara, la Antena 3 CNN, un dialog cu Mircea Badea, jurnalistul întrebându-l dacă, după ce l-a crezut pe Gigi Becali ortodul, îl crede și pe Putin ortodoxul.

„PNL își va duce candidatul în turul 2. Nu are cum să nu-și ducă propriul candidatîn turul 2. Nu există alt partid care să se lupte cu binomul PSD=AUR este PNL.

Vom pune un premier după discuții, PNL are oameni bine pregătiți. Va fi cea mai bună nominalizare pentru premier.

Din păcate oamneii și-au pierdut încrederea în clasa politică șu le-am spus tutror că România trebuie să-și redobândească încrederea în tine. Oamenii nu au așteptări spectaculoase, ne cer lucruri absolut normale.

Nu sunt acel tip de politician, cum gândește Mihai Tudose. Am muncit 35 de ani. Nu trebuie să-i păcălim pe oameni, să nu-i amăgim. Să le spunem doar ce putem să facem”, a spus Nicolae Ciucă.

„Pe Putin nu-l mai crede nimeni, iar pe Raed Arafat îl cred că e unul dintre cei mai buni specialiști în rezolvarea situațiilor de urgență.

Înțeleg aceast5ă antiteză, eu voi fi președintele tuturor românilor, indiferent de credință, religie, indiferent de opțiunea lor”, a răspuns liderul liberal la o întrebare a lui Mircea Badea, după ce a spus despre Gigi Becali că este un om credincios și că trebuie să credem ceea ce spunem.

Box: Amalia Ţugui, calificată în sferturi la Mondialele de tineret din Muntenegru

Nicolae Ciucă, întrebat dacă a cerut serviciilor dovezi că George Simion este ”omul ruşilor”: Sunt propriile lui declaraţii. Eu nu am cerut dovezi că Simion e pro-rus