VIDEO Mircea Geoană a răbufnit la TV: Măi fraților, vremurile sunt atât de complicate că nu ne putem permite să mai mergem cu atât de multă incompetență

Candidatul independent la prezidențiale Mircea Geoană a vorbit, joi seara, la B1 TV, despre scena politică și despre ce ar vrea să facă, dacă va fi ales în fotoliul de la Cotroceni:

„Eu voi fi ales prin votul românilor. Democrația românească este în continuare fragilă. Este o paria, toate partidele au un drept, independentul nu are drept la reprezentanți în secțiile de votare. După 35 de ani cred că ne-am lămurit că nu se mai poate continua așa.

Sistemul politic românesc este în rma societății.

Dacă ar fi fost vremuri calme, ar fi fost ușor. Vremurile sunt complicate. Sunt dispus să fac echipă cu oricine.

Eu nu mă dezic de trecutul meu. Biografia mea este o carte deschisă. Nu mă dezic de anii mei de conducere la PSD. Cred c-am modernizat partidul. Nu am o critică față de partid, de PNL sau de USR.

Sunt mulți oameni buni. Măi fraților, vremurile sunt atât de complicate că nu ne putem permite să mai mergem cu atât de multă incompetență.

Eu merg să vorbesc cu von der Leyen, dar oameni aceștia nu mai sunt credibili.

Eu am vorbit cu partenerii noștri cum n-a mai vorbit altcineva. Niciodată, într-o discuție politică, nu a spus nimeni cum să se facă majorități.

Este o inducere în eroare a românilor că cineva de afară vrea stabilitate.

Dacă vom avea același nivel de incoimpetență va fi foarte greu în următorii ani”, a spus Mircea Geoană.,

Obezitatea la mame şi riscul de autism al copilului. Ce a constatat un studiu

Braşov: O femeie a murit, după ce a fost lovită, pe trotuar, de remorca unei maşini, care s-a desprins în mers