VIDEO Nicolae Ciucă face apel către Elena Lasconi să înțeleagă aritmetica și să se retragă

”În primul rând noi am intrat la guvernare cu PSD, pentru că USR a depus o moțiune de cenzură împotriva propriului Guvern. Între timp ei și-au schimbat leadershipul. Fac un apel la doamna Lasconi să înțeleagă aritmetica, să înțeleagă că 8% în alegerile locale înseamnă mai puțin decât 30%. De aceea fac un apel către doamna Lasconi să se retragă și să susțină un candidat de dreapta. Dânsa trebuie să înțeleagă care este valoarea aritimetică a cifrei.

Ei trebuie să înțeleagă că sunt la 8% și noi suntem la 30%. Haideți, fraților, să facem ceea ce trebuie.

Acest apel este valabil pentru toate partidele de dreapta.

În ultimul timp s-au dat tot felul de sondaje și eram ba pe locul 5, ba pe locul 6 și mă întrebam de ce nu sunt pe locul 14. Vă dau cuvântul de onoare că am publicat sondajele reale, ce sondaj am avut, pe ăla l-am dat publicității. Mie nu-mi place să mă mint, eu nu așa am fost crescut.

Manipularea oamenilor prin sondaje nu este deloc corectă, pentru că nu influențezi doar alegerile, influențezi alegerea oamenilor pentru următorii 4-5 ani.”, a declarat Nicolae Ciucă.

 

Sursa: www.stiripesurse.ro

Liga Profesionistă de Fotbal anunță echipa etapei în Superligă

Victor Negrescu: Am propus un buget european axat pe investiţii, în detrimentul austerităţii propuse de celelalte instituţii. În astfel de momente trebuie să le arătăm cetăţenilor europeni că suntem alături de ei şi că putem face mai multe împreună