VIDEO Nicolae Ciucă îl crede pe Gigi Becali legat de negocierile Hrebrenciuc – Simion: E om credincios

„Repet ce am spus aseară. Eu sunt creștin ortodox. A fi ortodox înseamnă să fii drept credincios. Ca atare, ce spune Gigi Becali să îl credem fiindcă este un om foarte credincios. Nu vreau să comentez ce spune Gigi Becali. Rareș Bogdan să dea explicații dacă a discutat cu Gigi Becali”, a declarat Nicolae Ciucă.

Becali mai spune că a fost sunat și de Rareș Bogdan, care i-ar fi spus că îl va susține pe Simion în turul doi, dacă în finala prezidențială nu va ajunge președintele PNL Nicolae Ciucă.

„Am vorbit cu Rareș Bogdan și a zis: „Gigi, dacă intră Simion în turul doi, noi îl susținem pe George”. I-am spus: „Băi Rareș, 90%?”. Mi-a răspuns: „Nu, 100%”. Acum trei zile am vorbit la telefon”, a delcarat George Becali, la Antena 3 CNN.

Omul de afaceri Gigi Becali a declarat marți seară, la Realitatea PLUS, că a discutat cu fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc, supranumit ‘eminența cenușie’ a partidului, despre susținerea candidatului AUR George Simion în turul 1 la alegerile prezidențiale și că discuții similare a avut și cu fostul deputat PSD Sebastian Ghiță, fugit în Serbia.

„Cu Sebi Ghiță, eram cu Simion lângă mine, la palat, l-am sunat eu și cutare. Și mi-a zis ‘Băi, nea Gigi, hai să-l băgăm în turul 2 pe Simion’”, a declarat Becali, candidat pe lista AUR București pentru un mandat de deputat.

Omul de afaceri a spus că și Hrebenciuc a vorbit cu el pentru a-l ajuta pe Simion să intre în turul 2. „M-a sunat Viorel acum vrei 3 luni. ‘Băi Gigi, tu pe cine susții la președinție?ț”, a povestit Becali.

 

Campania electorală pentru alegerile prezidenţiale începe la miezul nopţii – Ce au voie şi ce nu au voie competitorii / Materialele de propagandă de până acum trebuie înlăturate

VIDEO Bătălie mare pentru un loc în Parlament: de la ‘dezinformări’ lansate de ‘nepotul lui Vasile Dîncu (PSD)’ la ‘suntem gata să îi luăm cu lopata’