VIDEO Nicolae Ciucă ‘se dezbracă’ înainte de alegeri: ‘Oricât de mult am farda un personaj anume, românii au puterea să vadă dincolo de fard’

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit, miercuri seară, la ‘Prietenii lui Ovidiu’ de pe gsp.ro, despre alegerile care urmează la sfârșitul acestui an, în contextul în care figurile principalilor candidați se află deja pe panouri.

„Se încearcă o inducere a unei anumite percepții și o îmbracare a perspojului într-0un anume fel pentru a se influența botul. trebuie să ne prezentăm publicului așa cum suntem, nefardați, cu ceea ce facem, am făcut.

Oricât de mult am farda un personaj anume, românii au puterea să vadă dincolo de fard”, a spus Nicolae Ciucă referitor la panourile cu candidații la prezidențiale care se regăsesc deja în toată țara.

„Am scris-o singur, am avut oameni care s-au uitat după. A fost o strategie de comunicare a partidului, ea fiind scoasă sub sigla PNL. A costat 23.000 de euro”, a spus Nicolae Ciucă despre cartea care a fost promovată pe panouri, în toate județele..

ntrebat de ce cartea se găsește mai degrabă online, având foarte puține exemplare tipărite, Ciucă a spus că „a fost o strategie de comunicare și de propagandă a partidului și este publicată sub sigla Partidului Național Liberal pentru promovarea liderului PNL și de aceea nu se găsește”.

Întrebat, de asemenea, cât a costat cartea, Ciucă a spus că „din ce știe, în jur de” 23.000 euro.

Referitor la panourile plasate prin toată România, liderul liberal a spus că, și de această dată, este vorba despre strategia de comunicare a PNL.

„Mai mult decât atât, la începutul anului, PNL a închiriat tot ceea ce ține de panotaj din februarie până la încheierea campaniei în noiembrie și odată cu comasarea alegerilor a existat un slot de timp în care plăteam panotajul fără să urcăm nimic pe el. (…) S-a luat decizia pentru promovarea liderului partidului”, a continuat el.

Cât despre costul total al panotajului, Ciucă a răspuns că „nu pot să vă spun pentru că, efectiv, din postura de lider al partidului nu răspund de problemele administrative și financiare”, adăugând că nu știe „cam câte” panouri sunt.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Tuchel răspunde criticilor după ce a fost numit selecţioner al Angliei: Îmi pare rău că am doar paşaport german

Două tinere care ofereau servicii sexuale, reţinute pentru tâlhării; trei bărbaţi le ajutau