VIDEO PNL susține referendumul, dar Nicușor Dan nu a decis încă pe cine susține la prezidențiale. Nicolae Ciucă a înțeles altceva

„Am convenit pe subiectele legate de susținerea proiectelor comune, inclusiv pe susținerea candidaturii la alegerile prezidențiale și, de asemenea, pe aspectele legate de susținerea de către PNL a referendumului propus de primarul general al Capitalei”, a declarat, vineri, Nicolae Ciucă, într-o conferință comună cu Nicușor Dan.

„În acestă dimineață le-am clarificat și am și semnat această listă cu solicitări, o listă pe care o înmânez domnului primar. Sunt două observații pe care le-am înscris în listă. Este vorba de respectarea și stabilriea unor criterii obiective atunci când vine vorba de repartizarea bugetului, aspect care se va analiza în detaliu între primarul general și primarii de sectoare și o solicitare care este absolut necesară, nu din punct de vedere politic, ci din punct de vedere al creșterii capacității administrative la nivelul Primăriei Generale, ținând cont de faptul că toți cei cu care am discutat se plâng de timpul foarte mare pentru obținerea avizelor. Acestea au fost cele două completări pe care le-am înscris”, a adăugat liderul PNL.

Cu toate acestea, Nicușor Dan spune că nu este încă ferm convins pe cine va susține la prezidențiale. Întrebat de jurnaliști despre acest aspect, el a răspuns: „Am semnat acea listă de susținere a candidaturii, așa cum am semnat și pentru alți doi candidați de dreapta. Nu am luat o decizie fermă cu privire la susținerea pentru turul 1 și o să vedem în turul 2”.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Locuitorii fug din Kupiansk, în timp ce Rusia presează tot mai mult linia frontului

Profesoară de religie, cercetată pentru ‘încălcarea Decalogului’: Ar fi fugit cu banii părinților, în timp ce așteptau plecarea în tabără