VIDEO Primarul Constanței, accident pe Autostrada Soarelui: Ce s-a întâmplat cu mașina în care era Vergil Chițac

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a fost implicat, luni după-amiază, într-un accident pe Autostrada Soarelui. Mașina în care era pasager ar fi intrat glisiera de pe șosea, iar edilul a fost rănit.

„La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Autostrada A2, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 53 de ani, ar fi condus un autoturism și, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției, iar vehiculul ar fi lovit glisiera metalică dreaptă.

În urma accidentului rutier a fost rănit ușor pasagerul din autoturism, un bărbat, de 62 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și cu cel din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști”, spune IPJ Constanta.

Sursa: www.stiripesurse.ro

BEC anunță că partidul lui Șoșoacă a depus listele de semnături pentru alegerile parlamentare

‘Ciclonul’ Arafat a răbufnit: Dacă se dă mesaj, de ce ai dat? Dacă nu se dă, de ce nu s-a dat? Dacă faci ceva, de ce ai făcut? Dacă n-ai făcut, de ce nu?