VIDEO Proteste masive la Tblisi după anunțarea rezultatelor alegerilor – Președintele a chemat oamenii în stradă

Protestatarii antiguvernamentali au ieșit în stradă în centrul orașului Tbilisi, după ce președintele nu a acceptat rezultatele alegerilor și au cerut un „NOU MAIDAN”.

O acțiune de protest a opoziției începe în centrul capitalei Georgiei, Tbilisi. Bulevardul Rustaveli din Tbilisi este blocat de participanții la acțiunea de protest împotriva falsificării alegerilor parlamentare.

Preşedinta Georgiei, Salome Zourabichvili, a declarat la 27 octombrie că nu recunoaşte rezultatul recentelor alegeri parlamentare din ţară, calificându-le drept „alegeri ruseşti” şi a îndemnat populaţia să se alăture protestelor în masă.

Şefa statului georgian a declarat că alegerile au fost marcate de o falsificare extinsă şi au echivalat cu confiscarea drepturilor alegătorilor.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Planul lui Trump pentru pace: ruperea Ucrainei în zone autonome de ambele părți ale liniei frontului / Alte măsuri vehiculate (FT)

Răsturnare totală de situație în alegerile din Moldova: se pierd voturile care ar putea înclina balanța / Turul doi se anunţă foarte strâns