VIDEO PSD explică de ce nu votează Legea ‘Iohannis-senator’: Nu putem vota pentru o singură persoană

”Legat de votul privind legea colegilor de la PNL a fost un vot unanim împotrivă, pentru că suntem în 2024 și nu putem să dăm o lege pentru o singură persoană.

Nu ne-au cerut să votăm legea, dar pentru că este în procedurile din Senat era așteptată o poziție a PSD.

Noi ne-am pronunțat pe oportunitatea politică, este problema colegilor din PNL dacă merg mai departe cu acest proiect, dacă îl vor mai susține.

Suntem în 2024, lucrurile s-au schimbat fundamental față de momentul în care s-a dat legea susținută de domnul Iliescu. Principal, PSD este, în acest an 2024, împotriva unei legi date pentru o singură persoană.

Dacă putem da o lege pentru mai multe persoane, atunci putem discuta așezat. În acest moment, orice demers am face, legea este legată de o singură persoană. Nu este o prioritate pentru PSD, nu este o lege inițiată de PSD.

Frica nu este la noi, stăm foarte bine cu ceea ce avem de făcut. Avem foarte multe lucruri bune de comunicat și, în general, avem o campanie pozitivă și nu răspundem atacurilor decât dacă suntem atacați foarte tare.”, a spus Lucian Romașcanu.

 

 

 

Daniel Suciu: Dacă domnul preşedinte vrea să candideze la alegerile parlamentare, are foarte simplu la îndemână demisia din funcţia de preşedinte, înscrierea în PNL şi prezenţa pe o listă electorală

VIDEO Progres spectaculos pe Autostrada Sibiu-Pitești: Imagini din tunelul de 2,7 km care se apropie de finalizare