VIDEO S-a deschis circulația pe primul bulevard construit de la zero în Capitală după Revoluție

„În cursul acestei zile, Primaria Sectorului 6 va deschide un drum public cu profil de bulevard care va avea denumirea Drumul Valea Largă. Acest drum va asigura legătura între Prelungirea Ghencea și intersecțiile Bd.Timisoara, respectiv Str. Valea Cascadelor”, transmite Brigada Rutieră.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu spune că finanțarea pentru acest drum s-a realizat prin programul „Anghel Saligny”.

„Vorbim despre o stradă modernă, de un bulevard modern, cu două benzi pe sens, cu piste de biciclete la standarde de 2 metri și cu trotuare largi. Lungimea străzii este de 1,5 kilometri, aproximativ cât unul sau două tronsoane chiar din Prelungirea Ghencea. Tot drumul are toate utilitățile necesare. Este vorba despre canalizare, electricitate, gaze, iluminat stradal, mobilier stradal și (…)a fost și spațiul verde antamat”, spune Ciucu, la inaugurarea drumului.

Pentru această lucrare a fost nevoie de exproprieri, însă anteprenorul a reușit să termine lucrarea înainte de termen.

Ciucu mai spune că oamenii din Sectorul 6 și nu numai se bucură de acest nou drum, „pentru că va degreva foarte mult cartierul Drumul taberei și Valea Oltului, care este paralelă cu acest drum. Astfel, se va putea ajuge mult mai repede dinspre A1, Autostrada Pitești – București, către zona de Sud a orașului, folosind inclusiv acest bulevard”, mai spune Ciprian Ciucu.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Simion îl face ‘corupt’ pe Marcel Ciolacu: ‘Geoană – prostănac. Ciucă – moale rău. Lasconi – bipolară’

Suspendare drastică pentru doi fluierași din Polonia! În stare de ebrietate și cu un indicator rutier în brațe, trebuiau să oficieze în acea seară un meci de LC