VIDEO Scandalul continuă la Piața Unirii: Nicușor Dan s-a dus iar peste Daniel Băluță cu polițiștii locali și bulduzorele. Bătaie între oamenii primarilor

Scandalul continuă la Piața Unirii, acolo unde primarul general Nicușor Dan s-a dus iar, luni seară, peste șantierul ridicat de edilul din Sectorul 4, Daniel Băluță.

„Am emis o dispoziție prin care am cerut poliției locale a municipiului București, ALPAB și Administrației Străzilor să demoleze ce e aici.

Am ordonat să se desființeze construcțiile de pe terenul nostru. Am spus asta constructorului. Cred că nu vrea. Am solicitat sprijinul Poliției Naționale.

Aceste garduri până la urmă vor dispărea. Suntem un stat de drept”, a spus Nicușor Dan.

În primă fază, polițiștii locali din Sectorul 4 au respins inițiativa oamenilor lui Nicușor Dan. Polițiștii și jandarmii prezenți la fața locului au intervenit pentru ca lucrurile să nu escaladeze.

Având în vedere situația din zona Unirii a Municipiului București, facem următoarele precizări:

Poliția Capitalei și Jandarmeria Capitalei asigură măsuri de ordine și siguranță publică, în vederea prevenirii escaladării conflictului.

De asemenea, vă comunicăm faptul că, după studierea documentelor depuse, a reieșit faptul că există un litigiu civil, drept pentru care doar instanța de judecată este competentă a soluționa situația.

Totodată, dacă vor fi sesizate fapte de natură penală sau contravențională, se vor dispune măsuri în consecință.

CITEȘTE MAI MULTE AICI

CITEȘTE MAI MULT AICI

Sursa: www.stiripesurse.ro

Cercetătorul francez Laurent Vinatier a fost condamnat în Rusia la trei ani de închisoare

Geoană: Este foarte important ca România şi Republica Moldova să profite împreună de reconstrucţia Ucrainei