VIDEO Teoria lui Ciucă: CCR ar putea ajuta PSD să intre în finala prezidențială împotriva liderului AUR

„Ca lider PNL, nu pot sa comentez decizia CCR. Pot sa comentez insa ca cetatean al tarii, este un subiect cat se poate de serios legat de respectarea democratiei in Romania. Este o decizie luata de majoritatea judecatorilor CCR, 4 dintre ei fiind numiti de PSD, iar unul – de UDMR. Judecatorul PNL s-a opus. Nu discutam de persoana in sine (de Diana Șoșoacă), nu are nicio legatura cu ideile noastre, aici e vorba de principiu. Totusi e cetatean al acestei tari si drepturile trebuie respectate. Sigur ca e o anumita bucurie in tabara PSD prin aceasta decizie, se intrevad premisele ca in turul doi sa intre liderul PSD cu liderul AUR, iata ce formula noua de coalitie politica, ce formula de guvernare PSD-AUR si cred ca romanii sunt suficient de vigilenti, inteleg ce s-a intamplat din 1989 încoace cand au fost abuzuri ale PSD”, a spus Ciucă.

Întrebat dacă putem spune că PSD se afla in spatele deciziei CCR, acesta a răspuns: ‘Atunci cand vorbim de 4 judecatori numiti de PSD, este la indemana sa intrepretam si asa. Nu putem acuza, pentru ca ar fi nedrept, dar ne uitam la demers, ne uitam la consecinte, vedem care pot fi efectele si acolo ne indreptam atentia”.

Sursa: www.stiripesurse.ro

VIDEO Nicolae Ciucă demască strategia lui Marcel Ciolacu: ‘Se replică situația din 2000 / asta arată disperare’

Administraţia Penitenciarelor, în colaborare cu Federaţia Română de Fotbal, a lansat un proiect de reintegrare socială a deţinuţilor