VIDEO Ucrainenii lovesc puternic în Crimeea – Un depozit de petrol este în flăcări

Locuitorii au raportat că au auzit mai multe explozii puternice în jurul orei 4:30 a.m., ora locală, cu puțin timp înainte de începerea incendiului. Canalul Crimean Wind Telegram a raportat, de asemenea, că aerodromurile din Belbek și Saky au fost atacate peste noapte.

Autoritățile locale au confirmat incidentul, dar l-au descris drept un incendiu. The Kyiv Independent nu a putut verifica afirmațiile Rusiei.

„Este un incendiu la depozitul de petrol din Feodosia. Serviciile de urgență sunt la fața locului. Nu au fost raportate victime sau răniți”, a declarat Oleg Kryuchkov, consilier al șefului proxy al Crimeei instalat de Rusia, pentru Telegram.

Canalul Telegram ASTRA a clarificat ulterior că instalația aflată în incendiu a fost Terminalul Petrol Marin, vizat anterior de drone în martie 2024. La acel moment, patru drone au lovit depozitul, avariand conducta principală de combustibil și provocând un incendiu, care a durat peste o oră. a stinge.

Terminalul Feodosia este cel mai mare din Crimeea pentru manipularea produselor petroliere, cu un singur alt terminal de acest fel situat în Sevastopol.

În ultimele luni, forțele ucrainene au lansat o serie de lovituri cu drone menite să distrugă industria petrolieră a Rusiei, ale cărei profituri alimentează eforturile de război ale Moscovei.

Erai pregătit să spui ceva, dar te-ai oprit brusc, realizând că ai uitat ideea? Știința explică de ce se întâmplă asta

Tomac acuză PNL că a predat ţara cu bună ştiinţă în ghearele PSD şi că a trădat dreapta: PNL poate face un singur lucru curajos şi necesar – să vină să-l susţină pe singurul lider liberal adevărat şi candidat demn de votat de dreapta, pe Ludovic Orban