VIDEO Un bărbat de 36 de ani a spart două apartamentele în Sectorul 6

La data menționată, în jurul orei 00.30, poliţiști din cadrul Secţiei 20 Poliție au fost sesizați, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în urmă cu puțin timp, o persoană ar fi încercat să pătrundă în interiorul imobilului, situat în Sectorul 6, iar în momentul în care a fost surprinsă de persoana vătămată, care se afla în incinta apartamentului, aceasta ar fi fugit.

Ulterior, în jurul orei 01.00, un alt bărbat sesiza, tot prin sistem 112, că o persoană ar fi intrat în locuința sa, situată în același sector, de unde ar fi sustras parfumuri, iar pentru a-și asigura scăparea, l-ar fi lovit pe fratele apelantului.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, în jurul orei 02.30, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracțională, bănuit de comiterea faptelor.

Bărbatul a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secția 20 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la furt calificat și tâlhărie calificată.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Situaţia IMM-urilor şi soluţiile pentru susţinerea lor vor fi analizate la evenimentul premium News.ro „IMM-urile, oxigen pentru România”- ediţia a III-a

Fiul cel mare al omului de afaceri Adrian Marțian își bănuiește tatăl că a ‘orchestrat’ răpirea fraților săi vitregi