VIDEO Un bărbat înfășurat în folie alimentară a încercat să urce în avion ca… bagaj

Ce să nu faci pentru a economisi bani pe un bilet de avion? Orice poți face cu siguranță, dar există și cei care au încercat să meargă mai departe, cu o încercare extremă: îmbarcarea ca bagaj înfășurat în folia folosită de obicei în aeroporturi pentru a proteja valizele. O farsă mai degrabă decât o încercare reală, pusă în scenă în aeroportul internațional din Miami, Florida, în Statele Unite, videoclipul devenind viral, acumulând mii de like-uri și comentarii.

Mmai mulți pasageri au văzut un băiat și o altă figură umanoidă, complet înveliți în plastic verde pentru bagaje, apropiindu-se de check-in-ul LATAM Airlines. Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, prietenul a cerut să urce la bordul neobișnuitului cărucior împreună cu celelalte bagaje din cală. Sceneta a stârnit uimire și râsete în rândul celorlalți pasageri, în timp ce, așa cum ne-am fi imaginat, personalul companiei aeriene a refuzat cererea băiatului care, potrivit acestuia, dorea să economisească bani pe biletul său.

După cum arată imaginile, bărbatul învelit în plastic și însoțitorul său au fost îndepărtați de poliție, dezvăluind ulterior că a fost doar o cascadorie pentru a o posta pe rețelele sociale. Într-adevăr, scena a stârnit și ironia utilizatorilor, care au comentat în masă videoclipul.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Alertă în România și în UE! Șase șampoane ale unor companii celebre, periculoase pentru oameni (InfoCons )

Kelemen desființează proiectul PNL care i-ar permite lui Iohannis să candideze la Senat: Un text prost, neconstituțional. Este pe persoană fizică