VIDEO Un cântec al artistei France Gall, ‘La prisonniere’, lansat la 50 de ani după ce a fost înregistrat

Acest cântec cu o durată de trei minute, compus de Michel Berger, a fost descoperit din întâmplare de angajaţi ai casei de discuri Warner, potrivit unor informaţii publicate joi de postul de televiziune francez TF1.

„Fericirea este ceea ce vine şi pleacă, trebuie să mergi spre ea şi să mergi drept înainte. Trebuie să faci ceea ce trebuie să faci, ceea ce trebuie. Dar dacă cineva te arată cu degetul, dacă nu faci alegerea corectă, nu are rost să te întorci la mine”, cântă France Gall în această piesă, iar vocea lui Michel Berger apare în partitura pentru cor.

Înregistrată în 1974, în perioada în care cei doi artişti abia se cunoscuseră, cântecul „La prisonniere” a fost iniţial destinat unui musical pe care France Gall şi Michel Berger l-au imaginat împreună, dar care nu a văzut niciodată lumina zilei, potrivit TF1.

Povestea lor de dragoste este sinonimă cu hiturile atemporale. Cei doi artişti s-au căsătorit în 1976.

France Gall a câştigat concursul Eurovision în 1965, la vârsta de 17 ani, cu cântecul „Poupee de cire, poupee de son”, concurând pentru Luxemburg. Artista franceză, interpreta unor piese de mare succes, precum „Ella, elle l’a”, „Il jouait du piano debout”, „Resiste” şi „Evidemment”, a murit pe 7 ianuarie 2018, la vârsta de 70 de ani.

Un album best of, intitulat „Plus haut” şi conţinând cele mai renumite cântece ale sale, inclusiv această piesă inedită, va fi lansat pe 8 noiembrie.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Decizie importantă în dosarul lui Dumitru Buzatu, acuzat că a luat peste un milion de lei mită: magistraţii au exclus din rechizitoriu declaraţii de martor şi înregistrări

Cum învinge SARS-CoV-2 răspunsul imun înnăscut. Descoperirile ar putea duce la dezvoltarea unor medicamente mai eficiente