VIDEO Vacanță terminată cu o tragedie – Tânâră moartă, după ce o statuie i-a fost aruncată în cap de la balcon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Părinții a doi copii care sunt suspectați că au aruncat o statuie de la balconul casei lor sunt acum anchetați, a declarat ANSA din Italia joi, 19 septembrie.

Chiara Jaconis se afla în vacanță cu iubitul ei, Livio Rousseau, la Napoli, pentru a-și sărbători cea de-a 30-a aniversare, pe 15 septembrie, când a avut loc incidentul, au relatat agenția de presă și ziarul italian L’Unione Sarda, precum și mass-media americane New York Post și TMZ.

Cum s-a întâmplat tragedia

Potrivit ANSA, Jaconis și Rousseau, în vârstă de 29 de ani, se îndreptau spre aeroport pentru a lua un zbor de întoarcere acasă la Padova, Italia, când ea a fost lovită de obiect. Ea a fost transportată la spitalul Ospedale del Mare, dar ulterior a murit în urma leziunilor cerebrale traumatice, marți, 17 septembrie.

O înregistrare video obținută de TMZ a arătat cuplul mergând pe stradă, cu Rousseau și Jaconis mergând cu bagajele, cu câteva momente înainte ca un obiect să cadă de deasupra lor.

ANSA a adăugat că procurorii de stat îi anchetează pe părinții minorilor pentru ucidere din culpă și nevigilență.

Politicienii locali, inclusiv primarul din Napoli, Gaetano Manfredi, au împărtășit, de asemenea, o declarație, numind moartea ei „o mare tristețe, o tragedie care ne afectează profund pe toți”, a adăugat Men’s Journal.

„Am sperat până la sfârșit că Chiara se va putea întoarce acasă la viața ei obișnuită și la familia ei”, a declarat Luca Zaia, guvernatorul regiunii natale a lui Jaconis, a raportat publicația. „Încă nu înțelegem dinamica. Sper să se ajungă la claritate, chiar dacă acest lucru nu o va aduce înapoi.”

Jaconis ar fi lucrat ca director de magazin la un magazin Prada și ar fi condus anterior mai multe magazine în Franța.

Buzău: Femeie dată dispărută, găsită decedată într-un canal de irigaţii

Bitcoin, sub pragul 60.000 de dolari, dar se întrevede o revenire în urma reducerii ratelor dobânzilor (analiză)