Virgil Popescu: Numărul de locuri eligibile pe care ne bazăm este cam acelaşi ca acum 4 ani / Nu toţi s-au regăsit, unii au plecat, unii au cochetat cu Geoană, cu alte partide şi evident că sunt nemulţumiţi / Despre Cîţu: Experienţa lui este utilă

Europarlamentarul PNL Virgil Popescu a declarat, marţi, că numărul de locuri eligibile pe care se bazează partidul este cam acelaşi ca acum 4 ani şi nu toţi s-au regăsit, unii au plecat, unii au cochetat cu Geoană, cu alte partide şi evident că sunt nemulţumiţi. Despre prezenţa lui Florin Cîţu pe lista de la Senat a PNl Galaţi, Virgil Popescu a arătat că experienţa lui este utilă.

Virgil Popescu a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News, despre listele PNL la alegerile parlamentare, că unele persoane sunt mulţumite, altele mai puţin mulţumite.

”Numărul de locuri eligibile pe care noi ne bazăm este cam acelaşi ca acum 4 ani de zile, în schimb, nu toţi s-au regăsit, unii au plecat, unii au cochetat cu Geoană, unii au cochetat cu alte partide şi evident că sunt nemulţumiţi, este nomal, eu cred că orice persoană care are o valoare profesională se pot regăsi pe lista acelui partid cu acordul acelei organizaţii”, a arătat Popescu.

Despre prezenţa lui Florin Cîţu pe lista PNL Galaţi, Virgil Popescu a spus că acesta a fost preşedintele partidului şi premier.

”De ce să nu mai aibă un loc? Poate că are valoarea profesională, poate că experienţa lui este utilă. De ce nu ar fi un fost preşedinte al partidului, un fost prim-ministru locul 1 la Senat la Galaţi. Asta arată că PNL este un partid democratic care acceptă şi unele persoane care sunt mai critice”, a completat europarlamentarul PNL.

Sebastian Burduja, după ce partidul a decis că va deschide lista PNL Bucureşti la Camera Deputaţilor: Vom continua să construim România Viitorului, care trebuie să fie în 3D: democratică, dezvoltată şi demnă

Nicușor Dan vrea referendum în Capitală. Cele două întrebări spinoase la care trebuie să răspundă bucureștenii