Virgil van Dijk, discuţii cu oficialii clubului Liverpool pentru prelungirea contractului

Căpitanul grupării Liverpool, Virgil van Dijk, a declarat că a început discuţiile cu oficialii clubului pentru semnarea unui nou contract, informează BBC.

Jucătorul în vârstă de 33 de ani este la club din ianuarie 2018, iar contractul său actual expiră la sfârşitul sezonului.

„Discuţiile sunt în curs de desfăşurare, vom vedea ce se va întâmpla în viitor”, a declarat fundaşul central olandez Van Dijk.

„Concentrarea mea totală este pe Liverpool, dorinţa de a câştiga meciurile şi nimic altceva. Ce va aduce viitorul nu am nicio idee în acest moment. Pot doar să vă spun că au început discuţiile şi vom vedea”. a afirmat olandezul.

Şi internaţionalului englez Trent Alexander-Arnold şi atacantului egiptean Mohamed Salah le expiră contractele vara viitoare, dar nu a existat nicio actualizare cu privire la situaţiile lor.

Livepool l-a achiziţionat pe Van Dijk pentru 75 milioane de lire sterline de la Southampton şi el a ajutat clubul de pe Anfield să câştige Premier League, Liga Campionilor, FA Cup, Cupa Ligii şi Cupa Mondială a Cluburilor Fifa.

Accidentul din Brăila în care o fetiţă de trei ani şi mama ei au murit – Tânărul care conducea, fără permis, tractorul, arestat preventiv/ Proprietarul tractorului, sub control judiciar

Avocat celebru, trimis în judecată de DNA: ‘Resping cu toată fermitatea acuzaţia adusă’