Volei feminin: Italianul Marco Musso, noul antrenor al echipei Volei Alba Blaj

Italianul Marco Musso va fi antrenorul principal al echipei feminine de volei Volei Alba Blaj în sezonul 2024/2025, a anunţat, marţi, vicecampioana României.

n vârstă de 37 de ani, Marco Musso vine din cel mai puternic campionat din Europa, cel italian, acolo unde a fost antrenor principal al echipei Women E-Work Busto Arsizio, în perioada 2021-2023, şi a pregătit-o, din această postură, pe VBC Trasporti Pesanti Casalmaggiore, în prima parte a sezonului trecut.
 
În partea a doua a sezonului 2023/2024 a fost antrenor secund al naţionalei de tineret a Italiei, echipă alături de care a câştigat, la începutul lunii iulie, titlul european la categoria sub 22 ani.
 
Marco Musso va veni la Blaj însoţit de antrenorul secund Marco Chiodini (31 ani) şi de preparatorul fizic Matteo Angiolini (33 ani).

Eminem o devansează pe Taylor Swift în topul celor mai bine vândute albume ale săptămânii în Statele Unite – VIDEO

Mai puţin de 42 la sută dintre candidaţii ale căror lucrări scrise au fost evaluate la concursul de titularizare au obţinut note peste 7.00/ 74 de candidaţi au luat nota 10/ Ministerul Educaţiei: Numărul, în uşoară creştere faţă de anul trecut