Xavi Hernandez, în discuţii pentru a prelua Manchester United – presă

Tehnicianul Erik Ten Hag este încă la conducere în ciuda startului complicat de sezon al echipei Manchester United, dar nu există nicio garanţie că va încheia campania 2024-2025. Potrivit presei engleze, conducerea „diavolilor roşii” a început discuţii cu Xavi Hernandez.

Liber de la plecarea sa de la Barça în intersezon, campionul mondial din 2010 este foarte apreciat în Europa.

Potrivit Daily Mail, au avut loc discuţi prin intermediarii. Cu toate acestea, nimic nu a fost încă convenit, nici în ceea ce priveşte o sosire, nici un refuz din partea lui Xavi.

Lipsa unei decizii clare ar putea prelungi aventura lui Erik Ten Hag pe banca diavolilor roşii. Joi, olandezul va fi încă pe bancă pentru deplasarea la Istanbul şi meciul din Liga Europa cu echipa Fenerbahçe, pregătită de José Mourinho.

CONFERINŢA NEWS.RO – Barta (The Long Run): Mediul antreprenorial românesc este unul asistat social, oricât ne dorim să ascundem lucrul ăsta / Avem cel puţin 600 de milioane de euro doar din fonduri publice care se alocă IMM-urilor

Peste 19.000 de secţii de votare pentru alegerea preşedintelui / Cum poate afla fiecare alăgător la ce secţie este arondat