Zhang Zhizhen, tenismanul chinez cu cea mai bună poziţie în ierarhia mondială, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Hangzhou

Zhang Zhizhen, tenismanul chinez cu cea mai bună poziţie în ierarhia mondială, l-a învins uşor sâmbătă în două seturi pe italianul Mattia Belucci, 6-3, 6-0, şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ATP 250 de la Hangzhou (China), dotat cu premii totale de 1.000.630 de dolari, transmite agenţia Xinhua.

Zhang Zhizhen, locul 48 mondial, a obţinut victoria după numai o oră şi 17 minute de joc.

În sferturi a acces vineri un alt chinez Yunchaokete Bu, care săptămâna trecută era învins de românul Cezar Creţu în Cupa Davis. În optimi, Yunchaokete Bu, beneficiar al unui wild card la acest turneu, a trecut surprinzător de rusul Karen Hacianov, al doilea favorit, cu 7-6 (9/7), 4-6, 6-3.

În sferturi, Zhizhen va primi replica spaniolului Roberto Carballes, iar Bu va primi replica veteranului kazah Mihail Kukuşkin, scrie agerpres.ro.

Principalul favorit al turneului, danezul Holger Rune, numărul 14 mondial, a cedat suprinzător în optimi în faţa japonezului Yasutaka Uchiyama, venit din calificări, ce s-a impus în două seturi, 7-5, 6-4.

Rezultatele de sâmbătă, din optimile de finală ale turneului de la Hangzhou:

Yasutaka Uchiyama (Japonia) – Holger Rune (Danemarca/N.1) 7-5, 6-4

Marin Cilic (Croaţia) – Yoshihito Nishioka (Japonia/N.8) 6-4, 6-1

Zhang Zhizhen (China/N.6) – Mattia Bellucci (Italia) 6-3, 6-0

Roberto Carballes (Spania) – Mitchell Krueger (SUA) 3-6, 6-3, 6-4

Sursa: www.stiripesurse.ro

Consilierul lui Isărescu critică derapajele fiscale și lansează un avertisment sumbru: ‘La anul va trebui să plătim’

Nicolae Ciucă, mărturisiri din viaţa de familie: I-am spus soţiei că, dacă eu aş fi fost tu, nu aş fi stat măritată cu mine atâta timp. Pentru că nu prea am fost acasă