6 saci cu peste 20 de kg de fragmente uscate de canabis, descoperite la o persoană din Cilibia

Potrivit unui comunicat de presă transmis marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), activitatea infracţională a fost documentată de către procurorii DIICOT-BT Buzău, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău.

„Din actele de urmărire penală a rezultat faptul că, în ziua de 30 septembrie a.c., aceasta ar fi deţinut la domiciliul său din comuna Cilibia, judeţul Buzău, 6 saci conţinând peste 20 de kilograme de fragmente uscate de plante de canabis, cantitate ridicată pe parcursul percheziţiei domiciliare. La aceeaşi dată, procurorii DIICOT -BT Buzău au dispus reţinerea acesteia, pentru 24 de ore”, precizează comunicatul transmis de IPJ Buzău.

Totodată, în cursul zilei de marţi a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Buzău cu propunere de arestare preventivă a persoanei în cauză, pentru 30 de zile.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Bărbat reţinut, după ce şi-a hărţuit fosta iubită – El a urmărit-o pe femeie, i-a supravegheat locuinţa, i-a trimis mesaje, fiind prins în timp ce se afla în lo

Poliţiştii, pregătiţi să foloseacă sistemul de monitorizare electronică, pe fondul dublării numărului de ordine de protecţie încălcate