E.ON Energie România anunţă că respectă toate condiţiile prevăzute în contractele încheiate cu clienţii, iar aceştia nu sunt afectaţi de posibila schimbare a acţionarului majoritar

E.ON Energie România anunţă, printr-un comunicat, că îşi menţine angajamentele asumate şi respectă toate condiţiile prevăzute în contractele încheiate cu clienţii, aceştia nefiind afectaţi în vreun fel de posibila schimbare a acţionarului majoritar. Precizările companiei vin în urma anunţului de zilele trecute al grupului maghiar MVM privind intenţia de a achiziţiona E.ON Energie România.

”E.ON Energie România îşi menţine angajamentele asumate şi respectă toate condiţiile prevăzute în contractele încheiate cu clienţii, aceştia nefiind afectaţi în vreun fel de posibila schimbare a acţionarului majoritar”, anunţă compania.

Clienţii vor beneficia în continuare, conform contractelor, de furnizarea energiei electrice şi a gazelor naturale, de soluţii personalizate de încălzire, climatizare, producere de energie şi asistenţă tehnică.

”În cazul finalizării, tranzacţia are efecte la nivel de acţionariat, fără impact asupra operaţiunilor, contractelor sau obligaţiilor asumate de E.ON Energie România. Toate contractele existente sunt şi vor rămâne valabile, iar clienţii pot avea încredere că obligaţiile contractuale şi calitatea serviciilor oferite vor fi respectate în totalitate”, precizează compania.

Pe lângă activitatea de furnizare gaze naturale şi energie electrică, E.ON Energie România va continua să dezvolte servicii şi produse inovatoare, care să răspundă celor mai înalte standarde de eficienţă energetică.

Prin intermediul echipelor de specialişti, compania va continua să ofere şi să dezvolte servicii şi produse de eficienţă energetică, care să îi ajute pe clienţi să îşi optimizeze consumul de energie, fără a-şi reduce confortul.

„Avem un portofoliu de peste 3,5 milioane de clienţi, iar mai bine de un sfert dintre aceştia au optat pentru soluţiile noastre de eficienţă energetică. Peste 2 milioane de clienţi îşi gestionează contractele online, iar 1,7 milioane au ales factura electronică. Le mulţumim clienţilor pentru alegerile făcute şi îi asigurăm că vom continua să le oferim cele mai bune soluţii energetice şi de furnizare, respectând, la fel ca până acum, angajamentele şi clauzele contractuale”, spune Claudia Griech, directorul general al E.ON Energie România.

E.ON Energie România a instalat 3.500 de sisteme fotovoltaice la clienţii rezidenţiali în programul Casa Verde 2023, acoperind toţi clienţii cu dosar validat AFM care au selectat E.ON în sesiunea 2023.

La actuala ediţie a programului, E.ON Energie România asigură instalarea, în maximum şase luni, a soluţiei complete cu panouri fotovoltaice şi sistem de stocare a energiei pentru primii 3.000 de clienţi care selectează E.ON în platforma AFM. Compania are alocate pentru acest program peste 50 de echipe interne şi partenere pe teritoriul întregii ţări şi peste 30 de ingineri E.ON experţi în proiectarea şi instalarea sistemelor fotovoltaice care monitorizează atent toate echipele de instalare.

De asemenea, până în prezent, peste 59.000 de clienţi au ales soluţia de încălzire E.ON Life, cu centrale cu condensare. Centralele au o eficienţă de 108% şi pot aduce o economie la consum de până la 30%, în anumite condiţii de utilizare.

”Clienţii E.ON Energie România pot sta liniştiţi: schimbarea posibilă a acţionarului companiei nu schimbă cu nimic modul în care operăm. Vom continua să furnizăm energie şi să oferim soluţiile care au convins deja peste 3,5 milioane de clienţi. Contractele rămân valabile, serviciile funcţionează ca până acum, iar toate promisiunile făcute vor fi respectate. Încurajăm clienţii să nu se lase influenţaţi de zvonuri şi să solicite informaţii şi clarificări direct de la reprezentanţii E.ON Energie România. Suntem disponibili să oferim sprijin, lămuriri şi asistenţă prin canalele noastre oficiale de comunicare”, mai arată compania.

E.ON Energie România este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate şi soluţii energetice, având un portofoliu variat format din circa 3,5 milioane de clienţi, atât rezidenţiali, cât şi companii şi municipalităţi. Grupul E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, având în România o prezenţă consolidată de-a lungul a 19 ani. De la intrarea pe piaţa din România, E.ON a investit circa 2,3 miliarde de euro, în principal în modernizarea reţelelor. Totodată, valoarea contribuţiilor virate la bugetul de stat şi bugetele locale se ridică la 3,4 miliarde de euro.

 

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc: Anularea voucherelor de vacanţă este o eroare de politică şi un atentat la adresa unui sector de activitate care aducea miliarde în economie. Aşa-zisa alianţa “pro-europeană”, un sinonim al eşecului

Iulian Călin şi Andrei Moroiţă arbitrează meciurile de sâmbătă, din Superligă