JO – Francezul Leon Marchand, după încurajările zgomotoase la 400 metri mixt: A fost ca pe un stadion de fotbal. Cum să te concentrezi în aşa atmosferă? – VIDEO

Francezul Leon Marchand s-a calificat în finala probei de 400 m mixt de la Jocurile Olimpice cu cel mai bun timp, într-o atmosferă demnă de stadioanele de fotbal.

Spectatorii din Arena La Défense din Paris l-au încurajat zgomotos pe Marchand, favoritul gazdelor, care a afirmat că a fost o adevărată nebunie, simţindu-se ca pe un stadion de fotbal.

„Este greu să descriu atmosfera, a fost o nebunie! În serii, la prima oră a dimineţii, e imens, e o nebunie. Mă aşteptam la asta, dar să experimentezi asta…este wow… Este ceva ieşit din comun! Ca pe un stadion de fotbal, am impresia. Toată lumea îmi scanda numele. Nu ştiu ce să spun, a fost uimitor! Cum te concentrezi în această atmosferă? Ei bine, m-am pregătit pentru asta. Am reuşit să-mi menţin performanţa. Am făcut un 250 m foarte bun şi apoi m-am relaxat un pic pentru această seară). M-am simţit bine. Dacă pot să mă eliberez cât mai mult posibil, să=mi eliberez atât corpul, cât şi mintea, ar fi grozav. Cred că asta o să fac, o să fie distractiv”, a spus Marchand.

Finala are loc de la ora 21.30.

 

Robert Downey Jr. anunţă că va reveni în filmele Marvel ca Dr. Doom

JO-canotaj: Ionela Cozmiuc şi Gianina van Groningen, calificare în semifinale la dublu vâsle, categorie uşoară