La data și ora controlului au fost identificate următoarele deficiențe:
* produse alimentare fără elemente de identificare și caracterizare ( sosuri, maioneza, cașcaval ras)
* produse alimentare fără a avea menționată data deschiderii pe ambalaj ( lapte,toppinguri)
* produse alimentare cu stare termica modificata ( Burger, mușchi de vita, burta, pui)
* produse alimentare cu data durabilității minimale depășită ( puii grill – 04.11.2024 și ornente prajituri – 31.10.2024, drojdie și condimente )
* echipamente de gătit neigienizate corespunzător, cu depuneri de impurități
* vase și tăvi neigienziate corespunzător
* fire electrice nemascate
* burlane hota și ventilatoare cu depuneri de grăsimi
* echipamente de curățenie în spatiul de gătit
* echipamente frigorifice cu depuneri de gheață
* pereți neigienizati corespunzător
* paviment neigienizat corespunzător
* ustensile neprofesionale ( cutite, palete)
* utilizare coșuri de gunoi fără capac și acționare la pedala
* lipsa verificare metrologica la cantare
* Au fost identificate următoarele produse: paste, orez, piure, mămăligă, fierte în avans și neservite imediat precum și materia prima ( carne pentru ciorbe) refrigerata, ținutea separat de zeama
* O.D: 26,04 kg- 802 lei
* Operatorul economic a fost sancționat contravențional cu 3 amenzi în valoare de 27.000 lei/12.500 lei
* S- a dispus oprirea temporara de la prestarea serviciilor pana la remedierea deficientelor