Sorana Cîrstea, mesaj pentru Angelique Kerber, care şi-a încheiat cariera la JO: Eşti o inspiraţie. Sunt mândră că eşti una dintre prietenele mele cele mai apropiate

Sorana Cîrstea a transmis un mesaj emoţionant pentru prietena sa germana Angelique Kerber, care, miercuri, şi-a încheiat cariera în circuitul profesionist de tenis.

”Mulţumesc, Angie, pentru că ne-ai oferit un tenis de clasă, frumos, rezilient şi în care ai adus spirit de luptător. Eşti o inspiraţie atât pe teren, cât şi în afara lui. Sunt mândră că eşti una dintre prietenele mele cele mai apropiate”, a scris Sorana Cîrstea în social media.

Cariera profesionistă de tenis a fostului număr 1 mondial Angelique Kerber s-a încheiat, miercuri, la Jocurile Olimpice de la Paris, sportiva germană în vârstă de 36 de ani fiind învinsă de Zheng Qinwen, cap de serie numărul 6, cu 6-7(4), 6-4, 7-6(6), în sferturile de finală.

Jucătoarea germană, care a câştigat Australian Open şi US Open în 2016, precum şi Wimbledon în 2018, a ocupat locul 1 mondial timp de 34 de săptămâni, între 2016 şi 2017..

 

Profitul net al Grupului BRD a scăzut la 693,65 milioane lei, în primul semestru

„Este indiană sau este neagră?” Cum răspunde Kamala Harris comentariilor lui Trump despre identitatea sa rasială