Constanţa: Bărbat reţinut după ce a fost prins de poliţişti când conducea fără permis, băut şi posibil sub influenţa substanţelor psihoactive

Un bărbat de 31 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Constanţa după ce a fost prins în timp ce conducea pe DN 39, la Eforie Nord, fără a avea permis de conducere şi fiind sub influenţa alcoolului. Totodată, la testare a reieşit că el consumase substanţe psihoactive.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a informat că poliţiştii din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au dispus, vineri, reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 31 de ani.

 
El a fost prins de poliţişti când conducea un autovehicul pe DN 39, în localitatea Eforie Nord, iar din primele verificări a reieşit că el nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 
”În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a fost înregistrată o concentraţie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, la testarea cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice. Cercetările sunt continuate de poliţiştii pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Constanţa.

Superliga: Oţelul Galaţi – FC Hermannstadt 1-0 şi gălăţenii sunt lideri

Baschet masculin: Karel Guzman, jucătorul cubanez de la U BT Cluj, s-a căsătorit civil în Parcul Central din oraş