Constanţa: Cadavrul unui bărbat, găsit pe digul din zona Pescărie/ Poliţiştii fac anchetă pentru identificarea victimei

Cadavrul unui bărbat a fost găsit, miercuri, pe digul din zona Pescărie din municipiul Constanţa, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru identificarea victimei.

”La data de 7 august, în jurul orei 12.30, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa – Secţia de Poliţie Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe digul din zona Pescărie, s-ar afla cadavrul unei persoane. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat”, au afirmat reprezentanţii IPJ Constanţa.

 
Cercetarea la faţa locului este în curs de desfăşurare, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii decesului persoanei şi identificării acesteia.

Constanţa: Şofer de 70 de ani, urmărit şapte kilometri după ce a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor/ El avea suspendat dreptul de a conduce, iar pe maşină erau montate numerele de înmatriculare de la un alt autoturism

Anchetă a Poliţiei Capitalei după ce un angajat al unui restaurant, cetăţean israelian, a fost ameninţat cu un pistol de un alt bărbat, care i-a adresat înjurături rasiste/ Suspectul, sub control judiciar