Nicuşor Dan: Am obţinut un nou grant în valoare de 50.000 de dolari pentru achiziţia a 4 senzori performanţi pentru măsurarea calităţii aerului din Bucureşti

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă obţinerea unui grant de 50.000 de dolari pentru cumpărarea a patru senzori performanţi pentru monitorizarea calităţii aerului.

”Am obţinut un nou grant în valoare de 50.000 USD pentru achiziţia a 4 senzori performanţi pentru măsurarea calităţii aerului din Bucureşti. Finanţarea este asigurată prin prelungirea protocolului de colaborare încheiat în cadrul Parteneriatului pentru Oraşe Sănătoase (PHC)”, a arătat Nicuşor Dan, duminică, într-o postare pe Facebook.

El a explicat că noii senzori vor fi integraţi sistemului format din cei 44 de senzori instalaţi anul trecut lângă unele spitale şi unităţi de învăţământ.

”Aceştia vor permite o monitorizare extinsă a indicatorilor ce analizează calitatea aerului şi nivelul zgomotului ambiant. Informaţiile înregistrate se vor adăuga celor furnizate de senzorii deja instalaţi, care se regăsesc în timp real pe pagina web a instituţiei, la secţiunea dedicată calităţii aerului: InfoAer”, a adăugat el.

Mesaje RO-Alert în mai multe judeţe, după ce urşii şi-au făcut apariţia în zone locuite

Tenis: Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal la Cleveland