Fotbal: Bayern Munchen a învins cu 6-1 pe Holstein Kiel, în Bundesliga

Bayern Munchen a spulberat sâmbătă seara, în deplasare, pe Holstein Kiel, 6-1, într-un meci din etapa a 3-a a Bundesligii, şi a preluat poziţia de lider în clasament.

Pe Holstein-Stadion, bavarezii au marcat prin Jamal Musiala (1), Harry Kane (7, 43, 90+1, penalty), Michael Olise (65) şi au beneficiat şi de autogolul lui Nicolai Remberg (13). Golul de onoare al gazdelor a fost reuşit de Armin Gigovic (82).

Cu 9 puncte, Bayern este acum pe primul loc, depăşind-o pe Borussia Dortmund, în timp ce nou-promovata Kiel este „lanterna roşie”, fără vreun punct acumulat.

Aşa cum se ştie, campioana en-titre a Germaniei, Bayer Leverkusen, s-a impus cu 4-1 în deplasare, sâmbătă, cu Hoffenheim, obţinând a doua victorie în campionat în actualul sezon.

Pe Rhein-Neckar-Arena, oaspeţii au marcat prin Martin Terrier (17), Victor Boniface (30, 75) şi Florian Wirtz (72, penalty). Golul gazdelor a aparţinut lui Mergim Berisha (37).

„Aspirinele” ocupă momentan locul 5 în clasament, cu 6 puncte, în timp ce Hoffenheim este pe 12, cu 3 puncte.

Tot în deplasare s-a impus şi vice-campioana VfB Stuttgart, 3-1 cu Borussia Moenchengladbach. Şvabii au punctat prin Deniz Undav (21) şi Ermedin Demirovic (57, 61), golul lui Gladbach fiind reuşit de Alassane Plea (27). VfB este deocamdată pe poziţia a 9-a, cu 4 puncte, Borussia fiind pe 11, cu 3 puncte.

Jucând pe teren propriu, Freiburg a învins cu 2-1 pe Bochum, prin dubla lui Chukwubuike Adamu (58, 61), oaspeţii înscriind prin Myron Boadu (45). Cu 6 puncte, Freiburg este pe locul 7 în clasament, Bochum fiind pe poziţia a 17-a, fără niciun punct.

Omar Marmoush (30, 82 penalty) a marcat cele două goluri ale lui Eintracht Frankfurt, care s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Wolfsburg. Golul „lupilor” a fost marcat de Ridel Baku (76). Eintracht se află momentan pe locul 6, cu 6 puncte, Wolfsburg este pe 10, cu 3 puncte.

Într-o altă partidă de sâmbătă, RB Leipzig şi Union Berlin au încheiat la egalitate, 0-0.

Borussia Dortmund a învins vineri seara, acasă, cu scorul de 4-2 pe Heidenheim, în primul meci al rundei, şi a fost lider provizoriu până la meciul lui Bayern.

Etapa continuă cu meciurile programate duminică. AGERPRES/(AS- editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)

Sursa: www.agerpres.ro

Handbal feminin: CSM Bucureşti, prima victorie din grupa A a Ligii Campionilor, acasă, cu Storhamar

MAE: Atenționare de călătorie pentru Slovacia și Austria – cod roșu de inundații. Un pompier a murit în Austria și 4 oameni sunt dați dispăruți în Cehia