Logodnă politică între partidele lui Orban, Băsescu și Macovei? (surse)

<div class=""

„Logodna” va fi anunțată, luni, la Parlament, de liderii celor două formațiuni. Conform surselor citate, Forța Dreptei și PMP vor avea listă comună de candidați la Senat și Camera Deputaților și vor susține același candidat la alegerile prezidențiale. Ușile alianței politice nu vor fi închise, astfel că până la depunerea candidaturilor se vor putea alătura și alte partide. Partidul Alternativa Dreaptă, fondat în 2019 de Monica Macovei, se va alătura și el, cel mai probabil, construcției politice, au mai declarat sursele citate.

Nu este exclusă, mai spun sursele citate, o înscriere simbolică pe lista de candidați la Senat a fostului președinte Traian Băsescu, pentru a oferi alianței mai multe șanse de a trece pragul electoral.

PMP și Forța Dreptei au mai candidat la alegerile locale, alături de USR, sub forma unei alianțe electorale denumită „Alianța Dreapta Unită”, însă de data aceasta negocierile cu USR au picat, iar partidul condus de Elena Lasconi a anunțat că va participa singur în alegeri.

Pentru prezidențiale, PMP și Forța Dreptei îi au ca variante de candidați pe Theodor Paleologu și Ludovic Orban.

 

 

 

Sursa: www.stiripesurse.ro

Vizite gratuite la Muzeul Naţional Cotroceni, de Zilele Europene ale Patrimoniului. Sufrageria Germană, Salonul de Vânătoare şi Pivniţa Mică, deschise publicului

VIDEO A lovit unul dintre cele mai puternice taifunuri din istorie: De 75 de ani nu s-a mai văzut așa ceva