VIDEO Moment important în familia Ciolacu. Premierul a plecat direct de la inundații ca să-i fie alături fiului

<div class=""

Între inundații, premierul Marcel Ciolacu și-a făcut timp să ajungă și la festivitatea de absolvire a fiului său. Alexandru Filip Ciolacu a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității Ovidius din Constanța.

La un an de la un alt eveniment important în viața familiei Ciolacu, atunci când Alexandru s-a căsătorit civil cu Iris Alexa, în cadrul unei ceremonii restrânse ce a avut loc la Galați, un alt moment de suflet a fost ‘bifat’. Alexandru a absolvit Medicina, iar tatăl său i-a fost alături la festivitate.

Premierul Marcel Ciolacu,, preşedintele Senatului Nicolae Ciucă, ministrul de Interne Cătălin Predoiu şi şeful DSU Raed Arafat au ajuns duminică la Slobozia Conachi, din judeţul Galaţi, judeţ grav afectat de inundaţii în care 4 persoane au murit şi mii de gospodării au fost distruse de ape, sute de oameni fiind evacuaţi. La Slobozia Conachi a fost amenajată o tabără pentru sinistraţi.

Ciolacu a fost şi sâmbătă în judeţul Galaţi, împreună cu miniştrii Internelor, Apărării şi Mediului, precum şi cu şeful DSU Raed Arafat.

Iris Alexa, nora lui Marcel Ciolacu, este din Câmpulung Muscel, localitate unde Elena Lasconi, una dintre contracandidatele sale la prezidențiale, este primar. Tânăra, care i-a fost colegă lui Alexandru la facultate, lucrează tot în domeniul medical, la secția UPU a spitalului din localitate.

Sursa: www.stiripesurse.ro

VIDEO Ciolacu, despre guvernul de dreapta dorit de Ciucă: ‘Este o mare diferență între dorință și putință’

Surpriză de proporții! Sectorul IT nu mai este ‘tigrul’ economiei românești – motivul pentru care programatorii au început să accepte salarii mai mici