AS Roma l-a concediat pe antrenorul Daniele De Rossi

<div class=""

„AS Roma anunţă că Daniele De Rossi a fost eliberat din funcţia de antrenor al primei echipei”, precizează clubul roman într-un comunicat, subliniind că „decizia a fost luată în interesul echipei, pentru a putea reveni rapid pe drumul dorit, într-un moment în care sezonul este încă la început”.

„Lui Daniele, care va fi mereu acasă la clubul giallorosso, sincere mulţumiri pentru munca depusă în ultimele luni cu pasiune şi dăruire”, adaugă comunicatul.

De Rossi a preluat-o pe AS Roma în luna ianuarie, după demiterea portughezului Jose Mourinho. La doar câteva luni de la sosirea sa, conducerea clubului i-a prelungit contractul până la 30 iunie 2027.

De la debutul acestui sezon, AS Roma a acumulat doar trei puncte în primele patru meciuri de campionat, ceea ce a condus la decizia de demitere a fostului mijlocaş, la care nimeni nu se aştepta.

Printre numele vehiculate de mass-media italiană pentru înlocuirea lui Daniele De Rossi la AS Roma figurează cele ale lui Massimiliano Allegri şi Stefano Pioli, foştii antrenori ai echipelor Juventus Torino, respectiv AC Milan.

Tragedie subacvatică: O turistă a murit după ce a fost atacată de un rechin la Insulele Canare

Luminiţa Odobescu, după discuţiile cu ministrul ucrainean de Externe: Am primit asigurări că autorităţile ucrainene vor lua toate măsurile pentru menţinerea dreptului minorităţii române la oficiere a slujbelor în limba română