Cel puţin trei morţi şi peste 100 de răniţi în Liban, în explozii ale unor walkie-talkie la periferia de sud a Beirutului, la funeralii ale unor membri Hezbolah ucişi într-un atac cu pagere marţi, la Saida şi Baalbeck

Cel puţin trei persoane au fost ucise miercuri în explozii ale unor walkie-talkie aparţinând Hezbollah, la periferia din sudul Beirutului, dar şi în sudul şi estul libanului, declară AFP surse apripate Partidului Hezbollah şi agenţiein naţionale libaneze de informaţii.

Ministerul libanez al DSănătţioi a anunţat pe 100 de răniţi.

Aparate walkie-talkie au explodat la periferia Bairutului, unde se desfăşurau funeralii ale unor membri Hezbollah ucişi marţi într-un val de explozii similare.

Corspondenţi AFP au anunţat explozii la Daida (sud) şi Baalbeck (est).

Aceste noi explozii au loc la o zi după explozia simultană a unor pagere aparţinând Hezbollah în Liban şi Siria, soldate cu 12 morţi şi aproape 2.800 de răniţi.

Armata libaneză le cere cetăţenilor să nu se adune în apropierea locurilor exploziilor.

”Comandamentul armatei le cere cetăţenilor să nu se adunce în locuri în care au avut loc incidente de securitate şi să facă loc la sosirea echipelor medicale”, cere armata pe X, după acest nou val de explozii ale unor aparate de comunicaţii.

Drulă, după atacul REPER la Lasconi: Respect opţiunea celor 300.000 de români care au votat Reper. Dar mă întreb, dacă ar fi ştiut că Reper a primit zeci de mii de semnături de susţinere de la PNL pentru a putea candida, ar mai fi votat la fel?

Incident grav de securitate la Parlament: Bărbatul suspectat, arestat preventiv