Anuarul liderilor- reper pentru generația viitorului: Anuarul Movers & Shakers- Modelele de azi ale generației de mâine a fost lansat

<div class=""

Luni, 16 septembrie 2024, Sala Transilvania II a Palatului Victoria a fost neîncăpătoare pentru cei peste 175 de participanți prezenți la conferința „Movers & Shakers- Modelele de azi ale generației de mâine”, un eveniment dedicat liderilor care construiesc România viitorului, organizat de Grupul de Presă MediaUno, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, Institutul Național de Statistică și Asociația MediaUno.

Parte a proiectului „Împreună protejăm România”, această a XXIV-a ediție a adus în prim-plan cel mai amplu proiect editorial al MediaUno, prin lansarea anuarului în două volume Movers & Shakers 2024, dedicat modelelor de excelență din cele mai importante domenii socio-economice și de securitate: Diplomație, Securitate națională, Dezvoltare durabilă, Agricultură, Sănătate, Social, Cercetare, Energie, Educație, Transporturi, Industrie, Telecomunicatii, Digitalizare și Securitate Cibernetică, Finanțe & Bănci, Asigurări, Cultură și Sport.

Prin dezvoltarea acestui proiect, aducem în atenția publică exemple de bune practici, modele de succes în diverse domenii de activitate și nu în ultimul rând oamenii din spatele succesului, cei care fac performanță și prin valoarea lor profesională și umană schimbă destine și fac istorie.

Evenimentul a fost moderat de Mihaela Prună, managing partner la Grupul de Presă MediaUno și decan al Facultății de Drept din cadrul Universității Româno-Americane, și Cristi Șelaru, de la Institutul Național de Statistică.

Deschiderea Conferinței a fost făcută de Ioana Țigănescu, managing partner MediaUno.

”Avem 4 ani de parteneriat cu Institutul Național de Statistică și Departamentul de Dezvoltare Durabilă din Guvernul României în proiectul ”Împreună Protejăm România” cu care am reușit să creem o comunitate puternică de lideri implicați care vin cu soluții și, cel mai important, care reușesc să schimbe mentalități și să adune în jurul lor oameni capabili de acțiune.

Anuarul pe care îl lansăm astăzi este cel mai amplu proiect editorial al MediaUno, care în cei 24 de ani de existență a generat zeci de publicații de presă orientate spre promovarea intereselor României peste hotare și a valorilor pe care le avem și care ne fac mândri că suntem români”, a spus Ioana Țigănescu.

”Am reunit într-o publicație în două volume, biografii și povești de viață profesională a peste 130 de personalități din peste 30 de domenii de activitate.

Este vorba despre lideri care au reușit să inoveze, să eficientizeze sisteme, să pună la punct mecanisme de lucru, să creeze culturi organizaționale sau, pur și simplu, prin exemplu personal, să influențeze generații.

Răsfoind cele două reviste, veți regăsi lideri pe care nu îi întâlnim neapărat în presă și nici nu îi vedem la televizor, dar știm cu siguranță despre performanțele muncii lor cunoscând valoarea instituțiilor sau companiilor pe care le-au înființat sau pe care le conduc.

Am dorit ca prin proiectele noastre să aducem în prim plan lideri autentici, oameni care au reușit să performeze fără a fi neapărat extrem de populari sau vizibili public.

România se dezvoltă prin și cu oameni responsabili, implicați și autentici, capabili să gestioneze atât succesul cît și eșecul, oameni cu atitudine optimistă și motivație lăuntrică, cu dorință de a învăța și, mai ales, disponibilitate de a-i învăța și inspira și pe alții”, este mesajul transmis participanților de către Mihaela Prună, managing partner Mediauno, cu prilejul lansării publicațiilor.

Publicația în format tipărit a fost transmisă decidenților la nivel național și internațional, experților și reprezentanților societății civile.

Varianta electronică a catalogului „Movers & Shakers” 2024 se regăsește la această adresă: https://impreuna-protejam-romania.ro/anuar-movers-shakers-2024/

Conferința „Movers & Shakers- Modelele de azi ale generației de mâine” a oferit participanților posibilitatea unei interacțiuni directe cu o parte din liderii ale căror povești de succes se regăsesc în Anuar.

Au luat cuvântul în cadrul conferinței:

Conf. Univ. Dr. Diana Loreta Păun, Consilier Prezidențial, Administrația Prezidențială

Prof. univ. dr. Sorin Mihai Cîmpeanu, vicepreședintele Senatului, rectorul USAMV

Mircea Abrudean, Secretar General al Guvernului

Laszlo Borbely, Consilier de Stat, Coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă

Tudorel Andrei, președintele Institutului Național de Statistică

Prof. dr. Alexandru Rafila, ministrul sănătății

Lorant Antal, președintele Comisiei pentru energie, infrastructură energetică și resurse minerale din Senatul României

Silvia Monica Dinică, președinta Comisiei pentru știință, inovare și tehnologie din Senatul României

Adrian Chesnoiu, președintele Comisiei pentru agricultură, industrie alimentară și servicii conexe din Camera Deputaților

Prof. univ. dr. Carmen Orban, Consilier de Stat, Cancelaria Prim-ministrului României

Florin Marian Spătaru, Consilier de Stat, Cancelaria Prim-ministrului României

Oana Marciana Ozmen, deputat

Cătălin Radu, directorul general al Bristol Myers Squib România

General în rezervă Cristian Bizadea, SRI

Viceamiral Mihai Panait, Șeful Statului Major al Forțelor Navale

Cosmin Dumitrescu, Consul General al României la Torino

General ing. Ionel- Sorin Bălan, directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale

Prof. univ. dr. habil. Horațiu Moldovan, Șeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară și Coordonatorul Programului de transplant cardiac- Spitalul Clinic de Urgență București

General ® Daniel Petrescu, șeful Statului Major al Apărării 2019-2023

General-locotenent ® Cristian Bizadea

Adrian Cucu, președintele Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor

Sorin Cristinel Mititelu, vicepreședinte Autoritatea de Supraveghere Financiară

Petre Tulin, directorul general al Fondului de Garantare a Depozitelor Bancare

ES Rim Kap- SOO, Ambasadorul Republicii Coreea în România

ES Evangelia Grammatika, Ambasadorul Republicii Elene în România

ES Simona-Mirela Miculescu, Ambasador extraordinar și plenipotențiar, Delegat permanent al României pe lângă UNESCO, președinta celei de-a 42-a conferințe generale a UNESCO

Dr. ing. Adrian- Victor Vevera, directorul general al ICI București

Mirela Iordan, Country manager Pfizer România

Prof. univ. dr. Adrian Curaj, membru al Academiei Mondiale de Arte și Știință, Președinte al Consiliului Consultativ pentru Dezvoltare Durabilă

Constantin Pintilie, CEO BlueSpace Technology

Vasile Cârstea, directorul general al DEPOGAZ Ploiești

Prof. dr. Cătălina Poiană, prorector al UMFCD, președinta Colegiului Medicilor din Municipiul București

Prof. dr. Dorel Săndesc, managerul Spitalului Județean de Urgență „Pius Brînzeu”, Timișoara

Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” (IPMN)

Prof. dr. Simin-Aysel Florescu, manager interimar – Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș” București

Dr. Cristina Berteanu, director medical la Memorial Hospital România, fondator și vicepreședinte al Asociației ROZ (Răbdare. Optimism. Zâmbet)

Dr. Denisa Protopopescu, Centrul Medical Internațional București

Roxana Ilinca, fondator și CEO TMC Group

Constantin Poiană, managerul Spitalului ”Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși

Dr. Silviu Dumitrescu, Șeful Secției Cardiologie I – Spitalul Universitar Militar Central „Carol Davila” București

Oana-Cristina Voinea, președinte- fondator al Societății Române de Sindrom Lynch

Marius Cae, președinte USER- Uniunea Societăților de Expediții din România

Marius-Ioan Piso, vicepreședinte al Academiei Internaționale de Astronautică (IAA)

Intervențiile vorbitorilor au avut în vedere:

• modele de succes în business

• soluții de valorificare a oportunităților în perioade de criză

• nevoi pentru construirea unei cariere de succes

• profilul liderului în diferite domenii de activitate: energie, securitate, digitalizare, sănătate, cercetare & inovare, turism, agricultură

Conferința s-a organizat cu sprijinul: Ministerului Apărării Naționale, STS – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, Autorității pentru Reformă Feroviară, ANMCS, ANCOM, Agenția Națională Antidrog, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane, Colegiului Medicilor din România, Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta, Institutului Clinic Fundeni, Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR), International Air Transport Association (IATA), InoMed, Societății Române de Sindrom Lynch, Spitalului “Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși, Centrului Medical Internațional București.

Parteneri academici: Academia de Studii Economice din București, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, Universitatea POLITEHNICA din București, Universitatea Româno-Americană, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București.

Partener Gold: INCD Turbomotoare COMOTI

Partener Strategic: Camera de Comerț Bilaterală Eleno-Română

Sponsori: Aeroteh SA, EnergoBit, Asociația Societatea de Salvare București

Parteneri:

ANSSI, Anvergura, Aqua Carpatica, Asociația R.O.Z., BlueSpace Technology Romania, Bristol Myers Squibb România, Camera de Comerț România-Israel, Camera de Comerț Bilaterală România Portugalia, CLINICA 32, Comitetul Sectorial Agricultură, Piscicultură și Pescuit din România, Delgaz Grid, Depogaz Ploiești, Electrica SA, E.on România, Exim Banca Românească, HENRO- Asociația Producătorilor de Energie Electrică, Intervenții Active în Atmosferă SA, ICI București – Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică, Luxury Aesthetics, Muse Flowers, Qzine Catering, Pfizer România, Romgaz, Sanador, Stada România, Transgaz.

Parteneri media: Agenția Națională de Presă Agerpres, AmosNews, Iubim Brașovul, Canal 33 Romania, Convocator.ro, Focus Energetic, Future Economy, InvesTenergy, Radio România, RoHealth Review, Sănătatea Press Group, Sănătatea TV, Transilvania Business, Ziarul News, Nine O’Clock.

 

Sursa: www.stiripesurse.ro

Nicolae Ciucă: Ce mă diferenţiază de Marcel Ciolacu este o chestiune la care se răspunde foarte simplu

Secretara-şefă a UMF ”Carol Davila” din Bucureşti, găsită moartă într-un lac din Capitală/ Cazul, preluat de poliţiştii Serviciului Omoruri