Când se va rezolva problema traficului în București? Nicușor Dan: ‘Atunci se va simți’

„O să intrăm într-o etapă nouă în trei ani, în momentul când o să avem semaforizare inteligentă, linii de tramvai modernizate și autostrada A0. Atunci se va simți. Dar trafic există în toate orașele mari. Problema asta nu o să fie rezolvată”, a spus Nicușor Dan.

O nouă întâlnire între Marcel Ciolacu și Nicușor Dan

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, în debutul întrevederii cu primarul Capitalei, Nicuşor Dan, că trebuie găsite soluţii pentru blocurile ilegale, având în vedere că în aceste construcţii locuiesc deja oameni. Edilul general a replicat că este importantă oprirea perpetuării acestui tip de urbanism, deoarece generează o densificare a oraşului şi îngreunează traficul.

În debutul întâlnirii de lucru, desfăşurată la Primăria Capitalei, premierul a declarat că urmează să fie discutată prioritar chestiunea traficului, dar s-a declarat convins că primarul general va aborda şi problema clădirilor ilegale, având în vedere că este „subiectul preferat” al acestuia.

Nicușor Dan: ‘principala cauză a traficului din Bucureşti sunt construcţiile ilegale’

„Aceasta este teza mea şi este împărtăşită de specialişti: principala cauză a traficului din Bucureşti sunt construcţiile ilegale. Şi nu de acum un an, de doi, ci încă din 2004-2005”, a spus Nicuşor Dan.

Sondaj INSCOP: Mircea Geoană, pe primul loc la intenţia de vot pentru turul I la prezidenţiale, urmat de Marcel Ciolacu şi Elena Lasconi/ Geoană ar câştiga cu 47,8%, într-o finală cu Ciolacu, care ar primi 34,2% / Ciucă ar câştiga dacă ar intra cu Lasconi

Cum economisești energie și bani iarna aceasta: cei 4 pași pentru pregătirea centralei termice