Rapperul şi producătorul de hip-hop Sean „Diddy” Combs rămâne în închisoare după ce a fost acuzat de trafic sexual

Rapperul şi producătorul de hip-hop Sean „Diddy” Combs rămâne în închisoare după inculparea şi încarcerarea sa marţi, la New York, pentru trafic sexual, a decis miercuri justiţia federală americană.

Procuratura federală din Manhattan l-a acuzat pe Sean Combs că şi-a folosit „imperiul” pentru a sprijini o schemă violentă de trafic sexual.

„Nu a mers cum am vrut noi”, a deplâns în faţa presei avocatul său, Marc Agnifilo, după audierea apelului, promiţând să continue să ceară eliberarea pe cauţiune a lui Combs şi organizarea unui proces penal „cât mai curând posibil”.

Arestat luni seară în Manhattan, Sean Combs, în vârstă de 54 de ani, a fost ţinta a numeroase plângeri de agresiune sexuală timp de mai multe luni şi a pledat marţi „nevinovat” la acuzaţiile de trafic în scopul exploatării sexuale şi extorcare.

Judecătoarea Robyn Tarnofsky a dispus reţinerea, invocând temerile că astfel de „infracţiuni care au loc în spatele uşilor închise” se vor repeta.

Un artist cu multiple porecle şi pălării în lumea muzicii şi a afacerilor, P.Diddy este descris de presupusele sale victime drept un prădător sexual violent, care folosea alcoolul şi drogurile pentru a obţine supunerea lor.

„Timp de decenii”, Sean Combs, alias „Puff Daddy”, „a abuzat, ameninţat şi constrâns femei şi alte persoane din jurul său pentru a-şi satisface dorinţele sexuale, a-şi proteja reputaţia şi a-şi ascunde acţiunile”, potrivit actului de acuzare.

Casele de lux ale rapperului din Miami şi Los Angeles au fost percheziţionate în martie, ca parte a unei ample operaţiuni care a dus la o anchetă federală şi un caz penal.

Sub poreclele Puff Daddy, P. Diddy sau Diddy, el s-a impus ca o figură importantă în hip hop-ul de pe coasta de est, atât la microfon, cât şi în producţie. De-a lungul deceniilor, a acumulat o avere impresionantă şi datorită activităţilor sale în industria alcoolului.

 

Manchester City: Akanji l-a confundat pe Bernando Silva cu un arbitru asistent din cauza echipamentului special pentru trupa Oasis – VIDEO

Retorica AUR și SOS promovează comportamente periculoase, care inflamează la propriu România