Baschet feminin: Nou record de asistenţă în Liga profesionistă nord-americană (WNBA)

Meciul dintre echipele Washington Mystics şi Indiana Fever, care a încheiat sezonul regulat din WNBA, a fost urmărit de 20.2711 spectatori, joi seara la Capital One Arena din Washington, stabilindu-se cu această ocazie un nou record de asistenţă în Liga profesionistă nord-americană de baschet feminin, informează EFE.

Febra generată de lupta pentru ultimele locuri în play-off şi de dorinţa de a o vedea la lucru pe Caitlin Clark, numărul unu la ultimul Draft al WNBA, în care a fost recrutată de Indiana Fever, au făcut ca această partidă să se deruleze în sala în care îşi dispută meciurile de pe teren propriu echipa masculină Washington Wizards din NBA.

Mystics îşi joacă de obicei meciurile de acasă la Entertainment&Sports Arena, dar impactul lui Clark, un fenomen ofensiv care a dat un impus creşterii WNBA, a provocat o schimbare a locului de desfăşurare şi a făcut posibilă stabilirea unui record istoric.

Washington Mystics s-a impus cu scorul de 92-91 în partida cu Indiana Faver, cea mai prolifică jucătoare a gazdelor fiind Sika Kone, autoarea a 24 de puncte.

Caitlin Clark a încheiat jocul cu un total de 8 puncte, 5 recuperări şi 8 pase decisive.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: www.agerpres.ro

Începe Laver Cup 2024: Fără Rafa și Nole, Alcaraz și noua generație sunt în centrul atenției

Doi reprezentanţi ai Golden Apollo, audiaţi ca martori de procuratura taiwaneză în legătură cu atacul cu pagere din Liban. Percheziţii la Taipei, în cadrul unei anchete, la sedii ale Golden Apollo şi Apollo Systems, cu legături firma ungară BAC