VIDEO Nicolae Ciucă răspunde atacurilor în rafală lansate de Crin Antonescu: Mie asta îmi demonstrează

”Privind în urmă, domnia sa avea o altă retorică.

Nu știu care dintre noi are rațiunea și comportamentul corecte. Acestea ar trebui să ne reprezinte fără să fim percepuți altfel de cetățeni.

Ceea ce face Crin Antonescu îmi demonstrează că sunt un candidat redutabil. Văd că toate atacurile sunt îndreptate în această direcție. Foarte bine.”, a spus Nicolae Ciucă, la Realitatea PLUS.

Întrebat dacă i se pare ciudat ca un fost lider al PNL să atace partidul, Nicolae Ciucă a spus că ”Este dezamăgitor!”.

Fostul președinte PNL, Crin Antonescu, a declarat joi, la Digi24, că o victorie a candidatului liberal la prezidențiale, Nicolae Ciucă, va marca de fapt acordarea lui Klaus Iohannis a celui de-al treilea mandat prezidențial.

„Mi se pare un plan bine întocmit, cu destule șanse de succes. Ce pot să spun eu în acest moment, ca un observator distant, este că în vreme ce toată lumea comentează apetitul dlui președinte Iohannis pentru noi funcții sau privilegii, eu cred că este vorba de mult mai mult. Pe scurt, eu cred că dacă Nicolae Ciucă devine președinte în urma acestor alegeri, intrăm în al treilea mandat al președintelui Klaus Iohannis. Președintele României, de facto, neoficial, dar nu mai puțin efectiv, va fi în continuarea Klaus Iohannis. Nu spun aici eu dacă este bine sau este rău, trebuie să răspundă cetățenii la întrebarea asta, dar spun că orice vot pentru Ciucă este un vot pentru al treilea mandat al lui Iohannis”, a declarat Crin Antonescu.

Conform acestuia, „Klaus Iohannis nu va fi un simplu senator, ci mult mai mult decât atât” și că în ciuda aparențelor că Iohannis e considerat în general un politician considerat „destul de comod, superficial”, totuși este „un politician mult mai abil decât se consideră” care a reușit să-și impună voința în PNL și că intrarea în cursă a lui Ciucă „este un plan destul de iscusit”.

Fostul lider PNL a mai declarat că Ciucă, Bode, R.Bogdan, Flutur și Motreanu ar trebui excluși din PNL în cazul unui eșec pentru că s-au comportat ca „nevertebrate politic”.

Minishow de acrobaţie, expoziţie de maşini retro, vizită în Arcul de Triumf, în programul „Străzi deschise” care va marca 565 de ani de la prima atestare documentară a Bucureştiului

Un tată își ducea fiica la școală și au fost izbiți în plin de o mașină, pe trecerea de pietoni / Update: Medicii se luptă să le salveze viețile