Constanţa: Anchetă a poliţiştilor după ce doi elevi s-au bătut în sala de clasă sub privirile colegilor

Poliţiştii au demarat o anchetă după ce pe reţele de socializare au apărut imagini cu doi elevi, un băiat şi o fată, care se băteau cu pumnii şi picioarele într-o sală de clasă a unei şcoli din localitatea Cumpăna.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat vineri, printr-un comunicat de presă, că în urma imaginilor apărute în spaţiul public, cu doi elevi care s-ar fi agresat fizic reciproc într-o şcoală din comuna Cumpăna, lucrătorii Poliţiei Municipiului Constanţa – Postul de Poliţie Cumpăna s-au sesizat din oficiu, pe 20 septembrie, cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

„În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti, în vederea luării măsurilor legale ce se impun. Totodată, vor fi sesizaţi specialiştii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, potrivit competenţei”, se mai spune în comunicat.

În imaginile apărute în spaţiul public se vede cum cei doi elevi se bat sub privirile colegilor de clasă, fără ca aceştia să intervină în vreun fel. AGERPRES/(AS – autor: Nona Jalbă; editor: Karina Olteanu, editor online: Anda Badea)

Sursa: www.agerpres.ro

Societe Generale își intensifică vânzările de active în Africa

Proiecte de peste 104 milioane de euro, aprobate în cadrul programului ‘Primul student din familie’ (minister)