Dâmboviţa: Pieton de 49 de ani mort, după ce a fost acroşat de o basculantă în Ghirdoveni

Screenshot

Un pieton de 49 de ani a murit, vineri, în localitatea dâmboviţeană Ghirdoveni, după ce a fost acroşat de o basculantă, informează IPJ Dâmboviţa.

„Din primele verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că un bărbat, de 30 de ani, din comuna I.L.Caragiale, în timp ce ar fi condus o autoutilitară basculantă, în momentul repunerii în circulaţie pe drumul judeţean 710A, în Ghirdoveni, ar fi acroşat şi accidentat un bărbat, de 49 de ani. Din nefericire, în urma evenimentului, pietonul a decedat”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

La faţa locului s-a intervenit cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă. AGERPRES/(AS-autor: Cornelia Dumitru, editor: Karina Olteanu, editor online: Anda Badea)

Sursa: www.agerpres.ro

UPDATE – Amânare la termenul de vineri în dosarul lui Vlad Pascu la Judecătoria Mangalia, la 13 luni de la producerea accidentului de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit/ Următorul termen, în 18 octombrie

Marcel Ciolacu, plimbare prin Oradea, unde a băut o cafea şi a răsfoit un ziar “ca pe vremuri”: Este un loc în care se văd investiţiile masive din fonduri europene prin implicarea autorităţilor locale