Marcel Ciolacu, plimbare prin Oradea, unde a băut o cafea şi a răsfoit un ziar “ca pe vremuri”: Este un loc în care se văd investiţiile masive din fonduri europene prin implicarea autorităţilor locale

Premierul Marcel Ciolacu a făcut, vineri, o plimbare prin Oradea, unde a băut o cafea şi a răsfoit un ziar ”ca pe vremuri”, el arătând că acesta este un oraş care merită vizitat. ”Este un loc în care se văd investiţiile masive din fonduri europene prin implicarea autorităţilor locale”, a menţionat Ciolacu.

”Am profitat de jumătatea de oră liberă şi m-am plimbat prin acest oraş superb. Le mulţumesc orădenilor pentru gândurile bune şi căldura cu care m-au primit”, a transmis Marcel Ciolacu, pe Facebook, vineri, când a vizitat şi fabrica Nokian Tyres din Oradea.

El a arătat că oraşul este ”unul dintre polurile mari de dezvoltare a României” şi ”o destinaţie care merită vizitată”.

”Este un loc în care se văd investiţiile masive din fonduri europene prin implicarea autorităţilor locale”, a adăugat Ciolacu.

El a menţionat că acolo a băut a doua cafea a zilei şi a răsfoit un ziar “ca pe vremuri”.

”Nu vă spun titlurile, ca să nu generez alte subiecte de presă”, a conchis premierul.

Dâmboviţa: Pieton de 49 de ani mort, după ce a fost acroşat de o basculantă în Ghirdoveni

Medic epidemiolog INSP: A fost identificat la un pacient de la Spitalul Victor Babeş vibrionul holeric non-toxigen / Doar cel toxigen este luat în considerare ca agent al holerei