Gorj: Bărbat filmat dezbrăcat pe stradă, identificat şi reţinut la aproape două săptămâni de la incident

Un bărbat care, în urmă cu aproape două săptămâni, a fost filmat mergând dezbrăcat pe o stradă din Târgu Jiu, cu pantalonii lăsaţi până la genunchi şi fără lenjerie intimă, a fost identificat şi reţinut, vineri, de către poliţiştii din Gorj.

”Astăzi, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Târgu Jiu au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul Poliţiei gorjene un bărbat de 31 de ani, din oraşul Ţicleni, bănuit de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri”, anunţă, vineri, Poliţia judeţeană Gorj.

În 10 septembrie, în mediul online a apărut un videoclip în care se vede un bărbat care se plimbă dezbrăcat pe străzile din Târgu Jiu.

Biroul de la Investigaţii Criminale Gorj s-a autosesizat şi a stabilit că imaginile au fost filmate în ziua de 7 septembrie. Un bărbat a fost surprins în imagini în timp ce traversa sensul giratoriu din intersecţia străzilor Unirii cu Republicii din Târgu Jiu, dezbrăcat parţial. El nu purta tricou şi avea pantalonii coborâţi la nivelul genunchilor, expunându-şi astfel părţile intime.

Bărbatul este cercetat în cadrul unui dosar penal care vizează comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri

 

Cluj: Anchetă a Poliţiei după ce o căţea în stare deplorabilă a fost găsită abandonată alături de cei trei pui ai ei, cu un sac în care se afla alt câine, agăţat de gât – FOTO

Accident provocat de un polițist din Cluj sub influența alcoolului