Botoşani – Pompierii au intervenit pentru salvarea unei pisici care rămăsese cu capul blocat într-o cutie de conserve – FOTO

Pompierii din Botoşani au intervenit luni dimineaţă pentru salvarea unei pisici care rămăsese cu capul blocat într-o cutie de conserve.

Conform ISU Botoşani, un bărbat a apelat la ajutorul pompierilor după ce o pisică a rămas cu capul blocat într-o conservă cu hrană specială pentru pisici găsită pe o stradă din Botoşani.

 
 

”Zgomotul făcut de pisică în încercarea de a se elibera i-a atras atenţia unui bărbat. Acesta şi-a dat seama că nu poate să o ajute şi a sunat la pompieri. Salvatorii din cadrul Detaşamentului Botoşani au intervenit rapid, demonstrându-şi abilităţile cu blândeţe şi profesionalism. După câteva momente tensionate, au reuşit să o elibereze”, relatează reprezentanţii ISU Botoşani.
 
De asemenea, ei precizează că pisica a rămas în grija celor care locuiesc pe strada Dobrogeanu Gherea din municipiul Botoşani şi va primi îngrijirile necesare.
 
 
 
 
 

Sondaje NBC şi CBS arată că Harris câştigă teren în faţa lui Trump

Crin Antonescu dezvăluie ‘planul secret’ al lui Iohannis: ‘Asta se va întâmpla / Toate ipotezele internaţionale au căzut rând pe rând’